TULAR ! WANITA CANTIK BERUSIA 28 TAHUN INI BERUBAH MENJADI”TUA” DALAM MASA 1 MALAM SAHAJA ! RUPANYA INILAH PENYEBABNYA.. SUNGGUH MENGERIKAN

Budak cerita pendek tidak akan percaya jika angka nenek tua berusia 28 tahun! Tidak percaya?

Insiden ini bukan tipuan, tetapi ia berlaku dan berlaku di wilayah Henan, China. Dia hanya berusia 28 tahun, dia sepatutnya kelihatan seperti seorang ibu, sebaliknya dia kelihatan seperti nenek kepada dua anaknya.

Namanya Hu Juan, berasal dari Zhengzhou. Selepas melahirkan anak sulungnya 11 tahun yang lalu, dia menyedari bahawa wajahnya mula berubah. Kulitnya penuaan, muka dan leher mula longgar, malah mengecil dengan cepat. Tanpa menyedari, wajahnya berubah menjadi nenek tua.

Ternyata, Hu Juan mengalami penyakit jarang yang disebut Cutis laxa. Di dunia ini hanya 10 orang yang dikesan dengan penyakit ini. Keadaan ini membuatnya sangat kecewa, walaupun cuba membunuh diri. Dia tidak berani melihat cermin dan tidak berani meninggalkan rumah. Hatinya patah apabila dia mengetahui bahawa anaknya malu memberitahu teman-temannya bahawa dia adalah ibunya.

Hu Juan sangat tertekan. Dia dan suaminya berfikir bahawa dengan melahirkan satu lagi anak, keadaan mungkin bertambah baik, tetapi tidak berubah selepas kelahiran anak perempuannya yang kedua.

Tetapi mujurlah, selama 11 tahun yang lalu, suaminya selalu berada di sisinya dan tidak pernah meninggalkannya. Dia menyaksikan penampilan Hu Juan yang memudar pada hari demi hari. Apabila dia pergi membeli-belah dengan suaminya, keselamatan juga menganggap mereka adalah sepasang ibu dan anak perempuan. Walaupun begitu, suaminya tinggal bersamanya sehingga sekarang.

Sekarang, sebuah pusat pembedahan plastik di Shanghai telah mengumpulkan satu pasukan doktor profesional untuk membantu Hu Juan, termasuk doktor psikologi. Hu Juan berharap untuk kembali ke penampilannya yang muda, tetapi doktor masih tidak dapat mengesahkan bahawa operasi itu akan menjadi 100% berjaya.

Miskin yah? Harap pasukan doktor dapat melakukan sesuatu! Mari berkongsi cerita dengan langkah ini kepada orang lain di sebelah anda!

sumber

BACA LAGI ARTIKEL POPULAR DIBAWAH

[Foto] Gaya Tya Arifin, Menantu Siti Nurhaliza Yang Tersangat Cantik

Tak sedikit artis cantik Indonesia yang akhirnya jatuh ke pelukan pria Malaysia. Yang paling kamu ingat, tentu Laudya Cynthia Bella yang pada 8 September 2017 kemarin resmi dipersunting oleh Engku Emran.

Namun selain Bella, ada satu nama lagi yang akhirnya memilih pria Malaysia sebagai pasangan hidup. Dia adalah Tya Arifin. Pesinetron cantik ini merupakan wanita beruntung yang menikah dengan seorang bangsawan.

Tya adalah istri dari Tun Asyraf Khalid, anak tiri diva asal Malaysia, Siti Nurhaliza. Di usianya yang kini baru menginjak 23 tahun, Tya sudah memberikan satu orang cucu untuk Siti Nurhaliza.

Nah, berikut potret Tya Arifin, menantu Siti Nurhaliza yang kini jadi gadis muda yang sangat cantik.

1. Ini dia nih, Tya Arifin. Namanya mungkin nggak sehebat Laudya Bella, namun cantiknya tetap tidak kalah.

2. Tya merupakan pasangan dari Tun Asyraf Khalid, anak dari Datuk Khalid Mohammed Jiwa, yang tak lain adalah suami Siti Nurhaliza.

 

3. Di usianya yang masih sangat belia, yakni 23 tahun, Tya sudah memberikan seorang cucu untuk Siti Nurhaliza.


4. Begini nih, penampilan Tya dengan mertuanya. Sama-sama cantik!

 

5. Siti Nurhaliza memang nggak salah pilih menantu nih…

6. Tya dengan buah hati tercintanya, sama-sama bikin gemes!

7. Tya mengawali karier lewat film Gending Sriwijaya. Namanya pun semakin dikenal setelah membintangi sinetron Preman Pensiun.

8. Setelah menikah, cewek kelahiran Palembang ini lebih banyak berkarier di Malaysia.

9. Namun usia melahirkan anak pertama, Tya lebih memilih fokus menjadi seorang ibu.

Sumber – brilio.net via era viral Via penaviral via Nijamtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *