Bapa Kekasih Ku Juga Adalah Sugar Daddy Ku, Ini Yang Terjadi Di Rumah Kekasih Ku Apabila Berjumpa

Tergamam dan terasa malu apabila wanita ini mendapati, bapa kepada teman lelakinya itu rupa-rupanya adalah sugardaddy yang bersama dengannya setiap minggu. Saat yang tidak diduga itu membuat wanita ini terasa janggal sekali.

Menurut individu yang memuat naik cerita ini, Ashraf, rakannya itu menjalinkan hubungan dengan lelaki berusia 50 tahun dan dia selalu dibayar dengan ribuan ringgit untuk berjumpa dan tidur bersama.

“Kawan baik I ada sugar daddy dalam umur 50 tahun macam tu. Ada keluarga. Setiap minggu diorang berjumpa dan tidur bersama.”Lumayan itu tak payah cakaplah. Duit ribu riban dia dapat.” katanya.

Sehinggalah satu hari dia menemui seorang lelaki dan merancang untuk mengambil langkah seterusnya iaitu bertemu dengan keluarga teman lelakinya itu.

“So one day, dia ada kenal dengan seorang lelaki ini yang handsome, charming, sweet guy. Then diorang berkenalan dan nak pergi ke langkah yang seterusnya.

“Nak dijadikan cerita, lelaki itu bawa kawan I pergi dinner dengan keluarga dia. You what Ashraf, bapa lelaki itu is actually her sugardaddy. Bahahahahahaha!

“Sepanjang dinner itu, kawan I awkward gila. Makan pun tunduk. Tak pasal-pasal ada dua **** dia kena layan. Goshh!!! Hahahahahaha!” katanya.

Aktiviti maksiat seperti Sugardaddy ini selalu menyasarkan golongan wanita muda termasuk golongan mahasiswa yang terdesak memerlukan wang untuk menyara kehidupan atau membiayai kos pengajian di universiti. Tawaran yang lumayan dari golongan lelaki hidung belang dengan kekayaannya membuatkan ramai yang terpengaruh asalkan mendapat duit yang dijanjikan.

Golongan wanita dan mahasiswa dinasihatkan untuk tidak terlibat dalam aktiviti yang tidak bermoral seperti ini. Fikirkanlah masa depan dan harapan ibu bapa dan keluarga anda yang amat berharap anak mereka menjadi orang yang berguna dan menjaga air muka keluarganya.

Sumber Thereportter

Pengakuan jujur dari sugar baby Malaysia tentang hidup ditaja sugar daddy!

Seorang sugar baby Malaysia telah membuat pengakuan jujur di Reddit tentang gaya hidup dalam kancah sugar bowl ini untuk tatapan anda.

Pengakuan jujurnya itu mendapat perhatian netizen kerana netizen boleh menyoal sebarang soalan kepada mereka. Ini mendatangkan jawapan yang kita mahukan!

Bagi sesiapa yang sering tertanya-tanya tentang sugar baby Malaysia dan bagaimana mereka boleh ditaja oleh sugar daddy, baca kisah ini dengan lebih lanjut.

Pengakuan jujur sugar baby Malaysia

Nama saya Sufia *bukan nama sebenar. Saya berusia 22 tahun dan berbangsa Melayu. Saya sedang belajar di Kuala Lumpur. 

Saya memiliki 2 sugar daddy. Satu hanya bertahan selama 4 bulan manakala satu lagi masih menaja kehidupan saya sehingga kini. Saya jadi sugar baby Malaysia kerana ingin membayar kos pembelajaran di KL.

Malah, saya juga nak simpan duit untuk sambung Masters di luar negara. Berikut antara pengalaman saya ketika menjadi sugar baby di Malaysia.

Sudah banyak aplikasi untuk sugar baby yang ada. Dengan aplikasi itu, senang sugar daddy mahu mencari sugar baby. Ada 2 jenis lelaki yang sering mahu menjadi sugar daddy saya.

sugar baby, sugar baby meaning, sugar baby love, sugar baby malaysia, sugar baby tumblr, sugar baby penang, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia website, sugar baby kl, sugar baby website, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia tumblr, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia forum, sugar baby malaysia dating, looking sugar baby malaysia, mencari sugar baby malaysia, sugar daddy, sugar daddy malaysia, sugar daddy malaysia website, sugar daddy malaysia facebook, sugar daddy malaysia forum, mencari sugar daddy

Kredit: Seeking Arrangement

Satu diberi nama salt daddy. Lelaki jenis ini selalunya pakcik tua yang berlagak kaya, namun mereka sebenarnya hanya mahukan seks semata-mata. Potential sugar daddypula lelaki yang ada ciri-ciri untuk jadi sugar daddy.

Biasanya, sugar baby Malaysia akan berjumpa sugar daddynya melalui temu janji yang diatur. Sama ada dalam website atau menerusi match. 

Sebagai sugar baby Malaysia, berapa banyak sugar daddy awak ada?

Dalam masa 2 tahun bergelumung dengan hidup sugar baby ini, saya sudah jumpa 3 salt daddies. Semua pakcik-pakcik tua ini akan cakap tentang seks sebelum kami berjumpa pun.

Mereka akan minta gambar bogel anda dan cuba untuk sexting. Setiap kali kami merancang nak jumpa, dia akan cancel last minute.

Kemudian dia akan beri alasan bodoh dan menggoda saya untuk ke rumah atau hotel yang dia sudah tempah. Ada salt daddy yang sengaja tinggalkan bil makan dekat saya!

Adakah kawan-kawan tahu kerja awak sebagai sugar baby?

Ya, semua kawan-kawan saya yang mengajar dan memperkenalkan kerja ini pada saya. Kami ada sugar baby sisterhood di mana jika kami perlu berjumpa klien yang berpotensi, akan ada kawan yang teman kami ke sana.

sugar baby, sugar baby meaning, sugar baby love, sugar baby malaysia, sugar baby tumblr, sugar baby penang, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia website, sugar baby kl, sugar baby website, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia tumblr, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia forum, sugar baby malaysia dating, looking sugar baby malaysia, mencari sugar baby malaysia, sugar daddy, sugar daddy malaysia, sugar daddy malaysia website, sugar daddy malaysia facebook, sugar daddy malaysia forum, mencari sugar daddy

In case anything happens…

Berapa kos yang sugar baby akan kenakan pada pelanggan?

Sebenarnya, tiada kos tetap. Sugar daddy saya mahu beri saya allowance setiap bulan sebab mereka mahu hubungan jangka panjang. Sugar daddy pertama saya beri RM2k setiap bulan. 

Sugar daddy kedua saya pula beri RM2k kemudian ia semakin meningkat sehingga RM5k sekarang! Itu tak termasuk hadiah…

Sebagai sugar baby Malaysia, apa yang awak perlu buat?

Biasanya, saya hanya menawarkan khidmat untuk menemani dan menyayangi sugar daddy tersebut. Mereka selalu tidak dilayan oleh isteri mereka yang sibuk.

Jika sugar daddy itu tidak mahu melakukan seks, kami hanya akan cuddle dan saya akan dengar apa yang dia sembang.

Kadang-kadang, saya masak makanan yang dia suka. Dia juga pernah memasak untuk saya. Mereka suka buat benda-benda yang couple suka buat.

sugar baby, sugar baby meaning, sugar baby love, sugar baby malaysia, sugar baby tumblr, sugar baby penang, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia website, sugar baby kl, sugar baby website, sugar baby malaysia blog, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia tumblr, sugar baby malaysia facebook, sugar baby malaysia forum, sugar baby malaysia dating, looking sugar baby malaysia, mencari sugar baby malaysia, sugar daddy, sugar daddy malaysia, sugar daddy malaysia website, sugar daddy malaysia facebook, sugar daddy malaysia forum, mencari sugar daddy

Kredit: Konbini.com

Apa yang sugar baby Malaysia akan buat pada pertemuan pertama dengan sugar daddy?

  1. Bincang tentang hubungan itu. Adakah mereka mahukan hubungan intim atau hubungan platonik semata-mata
  2. Bincang tentang allowance
  3. Berapa kerap kalian akan perlu berjumpa
  4. Adakah hubungan ini perlu dirahsiakan?
  5. Allowance setiap kali jumpa atau setiap bulan? Biasanya, ramai sugar daddy jarang dapat jumpa selalu, maka mereka rasa allowance setiap bulan itu merugikan
  6. Hadiah – sugar baby gemar ditaburkan dengan hadiah
  7. Bagaimana bayaran dibuat? Adakah dengan tunai, paypal atau online transfer? Biasanya sugar baby Malaysia akan ambil cash.

Sebagai sugar baby Malaysia, apa pandangan anda tentang perkahwinan dan ajaran Islam?

Ibu bapa saya sendiri bercerai dan tidak mampu menjaga kesucian rumah tangga yang dibina. Saya tidak lagi percaya tentang semua itu. 

Sumber theasianparent/ Ayu Idris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *