Seorang Gadis Ditahan Atas Cubaan Merogol Teman Lelakinya. Biasa kita dengar lelaki rogol perempuan di newspaper atau di social media, tapi lain pula dengan kes dua orang pasangan remaja ini.

Seorang Gadis Ditahan Atas Cubaan Merogol Teman Lelakinya. Biasa kita dengar lelaki rogol perempuan di newspaper atau di social media, tapi lain pula dengan kes dua orang pasangan remaja ini.

Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merogol teman lelakinya yang di kenali sebagai Iman, remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri itu didakwa telah mencabul kehormatan kekasihnya.Gadis Ditahan Atas Cubaan Merogol Teman LelakiIman yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan kacak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai Polis Menado, Indonesia pada malam kelmarin.

Menurut laporan menado.com dimaklumkan pada awalnya Puteri mengajak mangsa untuk berjalan-jalan sebelum pulang ke rumah Puteri ketika orang tuanya tiada di rumah.

Setibanya di rumah Puteri telah mengajak mangsa untuk berbual-bual didalam rumahnya, mangsa yang tidak tahu niat sebenar Puteri mengikut saja kehendak kekasihnya itu.

Ketika berbual, Puteri cuba meraba-raba mangsa sehinga ke bahagian sulit, namun mangsa cuba melawan dan menghentikan kelakuan kekasihnya itu tetapi Puteri semakin menjadi-jadi sehingga memaksa mangsa untuk membuka seluar.

Katanya dalam kejadian itu mangsa dan puteri sempat tarik menarik seluar hingga kemaluannya terluka dan berdarah akibat terkena zip seluar, Iman berjaya melarikan diri dan melaporkan kejadian itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis.

Ketua Polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan, berdasarkan siasatan awal, Puteri sempat membuka baju Iman dan memaksanya untuk melakukan hubungan intim tapi tidak berjaya kerana Iman melawan, katanya.

p/s: Tidak kiralah mangsa adalah lelaki ataupun perempuan, sesiapa yang membuat serangan seksual tetap salah dan haru dikenakan tindakan sewajarnya.

Sumber: sajaheboh

Artikel berkaitan…

Gadis Diculik Dan Dirogol Selama 29 Hari Oleh Teman Lelaki
Posted on April 2, 2017Authorsajaheboh 0
Gadis Diculik Dan Dirogol Selama 29 Hari Oleh Teman Lelaki. Pencarian seorang remaja perempuan membongkar rahsia perbuatan jahanam teman lelaki mangsa. Sorang remaja wanita berusia 17 tahun mengalami nasib malang apabila dijadikan tahanan selama 29 hari oleh teman lelakinya sendiri,lebih memilukan apabila ia turut dijadikan pemuas nafsu teman lelakinya itu yang dikenali sebagi Redianto 28 tahun.Gadis Diculik Dan Dirogol Selama 29 Hari Oleh Teman LelakiKejadian itu terungkap apabila pihak polis membuat carian selepas kedua orang tua mangsa membuat repot polis sehari selepas mangsa di kabarkan hilang.

Selama 29 hari,mangsa telah di siksa baik secara fizikal mahupun seksual selama dalam tahanan,hal itu di ungkap oleh mangsa sendiri ketika menceritakan keadaannya selama dalam tahanan suspek.

Tidak cukup dengan itu,di dalam handphone suspek juga di dapati beberapa video dan juga gambar yang dipercayai sengaja dirakam ketika suspek merogol mangsa dalam bilik berkenan.

Pihak Polis Prabulih Sulawesi menyatakan dalam sidang media semalam ,mangsa di laporkan hilang pada 23/02/2017 lalu.

Katanya suspek mengajak mangsa untuk bertemu membincangkan tentang hubungan mereka,singkat cerita mangsa termakan bujuk rayu suspek dan di ajar bersiar siar.

Melihat mangsa yang sudah dalam kawalan,suspek kemudian mengajak mangsa untuk masuk kedalam rumah.

Ketika itu suspek memaksa mangsa melakukan hubungan intim hingga mangsa terpaksa merelakannya.

Dipercayai suspek yang takut kejadian akan diceritakan mangsa kepada polis membuat keputusan mengurung mangsa di dalam bilik tanpa di ketahui sesiapapun.

Dalam bilik berkenan mangsa di kurung selama 29 hari dan dirogol hampir setiap hari,bahkan katanya mangsa dirogol sampai 5 kali sehari.

Sementara bapa mangsa Romzy tidak dapat menahan sebak mendengar pengakuan anak gadis satu satunya itu berharap agar pihak polis, menghukum lelaki yang telah merosakan masa depan anaknya itu.

p/s: Diharapkan semoga pesalah seksual dikenakan hukuman yang berat dan berpatutan.

Sumber: sajaheboh via BuletinOrangKampung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *