Sampaikan ‘Baju Dah Tak Ada’ Pun Masih Tak Sedar !!Berebut JANTAN Punya Pasal,BodoNya Perempuan Zaman Sekarang!!.. #viral

Hanya kerana seorang lelaki, sanggup bergaduh dan memalukan diri sendiri gara-gara inginkan perhatian seorang lelaki. Macam yang berlaku kepada dua orang gadis ini la.

Sanggup bergaduh dan memalukan diri sendiri dihadapan orang ramai kerana perasaan tidak puas hati punya pasal.
Satu video yang telah dimuat naik ke laman sosial menunjukkan, dua orang wanita telah bergaduh di sebuah tempat demi merebut seorang lelaki yang kononya bakal menjadi suami salah seorang daripada mereka itu.
Pergaduhan itu sempat dirakamkan oleh beberapa orang yang berada di kawasan tersbebut, sehinggakan salah seorang daripada wanita itu ‘memperlihatkan’ bentuk payudaranya tanpa sengaja ketika bergaduh.

Memang sudah menjadi adat rasanya sekiranya wanita bergaduh mesti akan menarik dan mengoyak-ngoyakkan baju masing-masing. Mungkin itu saja yang mampu dilakukan oleh wanita agaknya.
Tapi apa yang lebih menyedihkan semasa mereka bergaduh itu, orang-orang yang berada di sekeliling mereka itu hanya melihat dan merakam saja apa yang terjadi kepada dua wanita tersebut.

Lelaki yang direbutkan itu juga turut berada di tempat kejadian dan tidak mampu untuk berbuat apa-apa memandangkan orang ramai yang berada di situ tidak membenarkan dia meleraikan pergaduhan tersebut.

Sumber: Exoramaroon

KANTOI!! (RAKAMANVIDEO) Sepasang Pelajar ‘BERSAMA’ Dalam Tandas Sekolah !! Dalam Tandas Skolah Pun ‘ON’

Kebiasanya tandas dijadikan tempat untuk melepaskan hajat, Namun kerana tak tahan menahan hawa nafsu tandas juga boleh dijadikan tempat sesuai untuk berzina ikuti kisah yang berlaku. Seorang guru disiplin sebuah sekolah di Tenom terperanjat apabila berjaya membongkar kegiatan tidak bermoral sepasang pelajar tingkatan dua dalam sebuah tandas.

Dalam kejadian pada kira-kira jam 10.30 pagi, pelajar masing-masing berusia 14 tahun ditahan ketika berada dalam keadaan tidak terurus di dalam tandas sekolah berkenaan oleh guru disiplin yang kebetulan menyedari perbuatan mereka.
Pelajar terbabit juga sedang merakam aksi mereka dengan menggunakan telefon bimbit.
“Secara kebetulan guru disiplin sekolah terbabit yang melakukan rondaan melakukan pemeriksaan di tandas berkenaan sebelum menemui pasangan pelajar itu

Sepasang Pelajar 14 Tahun Kantoi ‘Main’ Dalam Tandas Sekolah
Menurut sumber, kejadian berlaku ketika waktu rehat apabila pelajar lelaki itu memanggil teman wanitanya ke tandas untuk melakukan hubungan seks.
“Hasil soal siasat, pelajar lelaki mengaku baru selesai melakukan seks dengan pelajar perempuan dan memaklumkan ia kali ketiga mereka melakukan hubungan seks di dalam tandas sekolah berkenaan,” katanya.
Sumber berkata, pihak sekolah kemudian memaklumkan kejadian itu kepada bapa pelajar perempuan sebelum membuat laporan polis.

“Suspek ditahan dan ditahan reman di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Tenom untuk siasatan lanjut,” katanya.

Sumber: Exoramaroon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *