Aliff Syukri Kongsi Video Rumah Agamnya Yang Sudah Siap Dibina, Ada 30 Bilik Berserta Bilik Kebal

Sering berkongsi foto-foto rumah agamnya di akaun Instagram, akhirnya impian Datuk Seri Syukri untuk mendiami mahligai mewah miliknya itu menjadi kenyataan selepas empat tahun menanti.

Aliff sempat berkongsi keadaan sebenar rumah tersebut yang berkeluasan 40,000 kaki persegi dilengkapi dengan 30 bilik termasuk bilik kebal dan kemudahan lain seperti gimnasium, surau, rumah khas untuk kucingnya Dodi dan ada juga sedikit lagi bahagian yang masih dalam pembinaan.

  Menurut Aliff, rumah berkenaan yang dinamakan sebagai Palace of Aliff Syukri adalah untuk anak-anaknya dan mahu mereka tahu setiap kepayahan yang beliau harus lalui dalam bidang perniagaan. Bukan mudah untuk mencari sesuap nasi kan?

 

Tidak bersifat riak ataupun sengaja ingin menunjuk-nunjuk, Aliff mahu ia menjadi motivasi untuk orang lain diluar sana turut berusaha mencapai kejayaan sepertinya.

 

Dalam pada itu, Aliff juga berhasrat untuk mengundang beberapa peminat bertuah sebagai tetamu istimewa untuk majlis doa selamat yang akan diadakan pada hari Ahad ini.

 

Sumber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *