Mirip Suzanna? Kecoh Penampakan Hantu Wanita Di Konsert Sheila On 7.

  1. Baru-baru ini, Sheila On 7, band legenda berasal dari Yogyakarta ini mengadakan konsert mereka diĀ  Jakarta.

Di sebalik kemeriahan penonton yang menikmati konsert tersebut, rupanya ada sesuatu yang bikin heboh. Tiba-tiba muncul video dan foto wanita yang seperti hantu berada di antara penonton yang menjadi viral di media sosial.

Foto itu telah dimuat naik oleh selebriti twitter @dewahoya yang menyebabkan ramai yang tertanya-tanya tentang kesahihan gambar itu.

Dalam foto tersebut terlihat wanita berambut paras bahu mengenakan pakaian putih sedang berada di tengah-tengah penonton di konsert. Ia nampak menunduk , jika dari jauh terlihat seperti hantu wanita.

Ada netizen yang menyebut lembaga itu mirip dengan mendiang Suzanna. Namun ada pula yang menyebut wajah putih itu akibat sinar dari skrin telefon pintar miliknya. Setelah ditelusuri dari video yang beredar, ternyata memang lembaga tersebut adalah salah satu penonton wanita yang sedang menunduk sedang melihat telefon.

Video Penuh :

Sumber : Youtube @Mbah Mijan

Date Published14 / 9 / 2018 | sumber : hangat

… ARTIKEL LAIN …

Penampakan hantu dalam parlimen??

Gambar diatas diambil dari laman sosial milik Ketua Setiausaha Negara (KSN), Dr Ali Hamsa yang sedang menunjukkan upacara mengangkat sumpah oleh beberapa ahli parlimen dan senator-senator baru dilantik. Upacara berlangsung di dewan parlimen yang telah diketuai oleh perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

Upacara berjalan seperti biasa dan tiada apa-apa masalah yang berlaku, namun apabila diteliti gambar-gambar yang terpapar barulah nampak sesuatu yang tidak kena. Isu ini telah turut menjadi perbualan para nitezen dengan pelbagai pendapat dan hujah yang diberikan. Hantu, roh, makhluk misteri, bomoh yang dibawa dan sebagainya menjadi buah mulut para nitezen. Jadi apakah sebenarnya benda tersebut? Anda tentukan sendiri….

Date Published – 18 / 7 / 2018 | sumber : tukangheboh

… ARTIKEL LAIN …

Hasil pembinaan yang pelik sekali. Hmm bijak atau…

Beberapa hasil pembinaan yang pelik. Sama ada pelan pembinaan yang tak betul atau jurutera projek yang tak betul.

seksa betul nak buang..

mana satu la lubang yangbetul?

ish, bole tengok orang sebelah punya.

curi line ke ni?

no komen

terlebih buat kot

tiket murah, dengar bunyi je lah.

Date Published – 18 / 9 / 2018 | sumber : tukangheboh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *