Mengejutkan!! Gambar X-ray Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Bahan Gelak Netizen Di Laman Sosial

Mengejutkan!! Gambar X-ray Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Bahan Gelak Netizen Di Laman Sosial

Gambar X-Ray Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial. Mungkin niat di hati mahu berkongsikan gambar x-ray kecederaan di bahagian peha kapten pasukan JDT bertukar menjadi bahan ketawa netizen di Laman sosial, apabila gambar x-ray tersebut juga menayangkanbahagian yang tidak sepatutnya.

Gambar x-ray yang dimuat naik oleh laman Penyokong Setia Johor itu, 5 jam yang lalu itu mencetus pelbagai reaksi netizen.
“Kecederaan Peha Kapten JDT, Safiq Rahim dikenali sebagai Hemotoma. Darah beku rasanyalah. Semoga cepat sembuh kapten. InshaAllah. Amin,” katanya.
Menyedari sesuatu yang tidak kena selepas ditegur netizen, pengendali laman itu kemudian menurunkan gambar berkenaan.


“Terima kasih menegur. Sumpah saya tak perasan ada sesuatu yang engkorang nampak. Maaf. Lepas ini akan diteliti dahulu sebelum post. Terima kasih,” katanya.

Bagaimanapun, gambar itu telah discreenshot oleh netizen dan tersebar meluas di media sosial.
Moral Of The Story ialah pastikan buat double check sebelum buat posting…bila dah terlepas kan dah susah…!!

Sumber: Exoramaroon

[UTUSAN] Berita Macam Ni Pun Boleh Keluar Utusan?? Payudara Saya Asli – Elly Mazlein,

KUALA LUMPUR 13 Mac – Penyanyi dan pelakon terkenal, Elly Mazlein menepis dakwaan sesetengah pihak yang mengatakan kononnya dia melakukan pembedahan bagi mendapatkan payudara yang besar.


Elly atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi,38, berkata, payudaranya kelihatan montok kerana dia masih memberi susu badan kepada anaknya, Putri Sara Sefhia yang kini berusia dua tahun.
“Payudara saya asli tanpa sebarang pembedahan. Saya masih mempunyai susu badan jadi tidak mustahil ia kelihatan seperti itu.


“Jika ada pihak yang membandingkan payudara saya yang dahulu, ia adalah kerana ketika itu saya masih anak dara. Sekarang ini saya sudah bergelar seorang ibu.
“Saya bersyukur kerana rezeki Sefhia untuk menyusu badan masih ada. Dengan cara itu, saya dapat menyalurkan lebih kasih sayang kepadanya,” jelasnya. – UTUSAN ONLINE via Exoramaroon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *