Gara2 Dituduuh Mencuuri Ank Y4tim Pi4tu Ini Dipakssa Maπdi Minyak Hit4m.

Sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada berguna,itulah kata yang tepat ditujukan kepada seorang lelaki Arif yang menghukuum seorang anak yatim piatu kant0i mencurii menerusi satu video baru-baru ini.

Dalam video yang dipercayai berlaku di jawa tengah kanak-kanak maIang itu di suruh menyirram miinyak hitaam bekas ke tubuhnya sendiri sambil dirakam.

Video itu kemudian di muat naik ke dalam media sosial facebook konon sebagai peringatan kepada orang ramai agar selalu berhati-hati.

Namun apa yang dirancang Arif malah sebaliknya, natizen mengeecam tindakan itu ditambah pula selepas natizen megetahui mangs4 merupakan yatim piatu.

Tidak tahu anak ini yatim piatu

Bagaimanapun Arif 35 tahun yang didatangi wartawan selepas video itu tular mengaku tidak mengetahui kanak-kanak itu yatim piatu.

Arif minta maaf

Saya hanya ingin memberikan pengajaran agar dia tidak mengulangi hal yang sama,pada awalnya saya mahu mengadukan kecuurian itu pada orang tuanya,tapi dia men0lak.

Dia kemudian berkata akan melakukan apa sahaja yang saya suruh jika kecuriian itu tidak di adukan kepada orang tuanya.

Menyesal bila tahu

Saya kemudian menyuruhnya mandi dengan minyak hiitam,terus dia lakukan katanya.

Menurut Arif lagi,dia sangat menyesal selepas mengetahui dan mengesahkan kanak-kanak itu seorang yatim piatu dan dia juga turut meminta maaf jika hukuman yang dia beri membuat ramai tidak senang.

Vdeo asal.

Sumber : eberita via menujukebenaran.com & mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *