Janna Nick Pakai Ketat Nampak Kesan …

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Janna Nick Pakai Ketat Nampak Kesan …

Selamat datang ke channel Hot Vids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK TERUS TONTON VIDEONYA JIKA ANDA KESUNTUKAN MASA UNTUK MEMBACA

Pada tahun 2016, Janna Nick memulakan kerjaya muziknya dengan melepaskan single debutnya, “Mungkin Saja”, diikuti oleh single follow-upnya, “Akan Bercinta”.

Beliau dilahirkan sebagai Nurul Jannah binti Muner pada 1 Jun 1995 di Sungai Petani, Kedah kepada keluarga dari keturunan Cina, Pakistan dan Siam. Dia adalah anak kedua daripada empat adik beradik dan berpendidikan di Sijil Pelajaran Malaysia.

Janna Nick memulakan karier lakonan pada tahun 2012 dengan memainkan peranan kecil dan menyokong beberapa drama teleomvie dan TV. Dia mendapat peranan terobosannya sebagai Nur Jannah dalam drama primitif TV3 Syurga Nur yang dipasangkan dengan Amar Asyraf.

Dia kemudian membintangi Iman Firdaus di Kau Aku Kita yang disiarkan di rangkaian yang sama, berpasangan dengan Saharul Ridzwan, yang memenangi kategori Pilihan Pelakonnya di Festival Drama Festival Kuala Lumpur 2016

:::
Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton.

Jangan lupa like and follow FB fanpage kami VIDEO BIKIN PANAS seperti di bawah.Terima kasih.

:::
VIDEO BIKIN PANAS

https://youtu.be/o1wOvyGs2lg

Sumber: dharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *