GAMBAR ARTIS MALAYSIA ketika tidak pakai make up!!! Terkejut Beb Macam tak logik Pulakk…

Siapa yang jadi artis kat dunia ni, semuanya boleh dikatakan cantik menarik kau memang tembam. Hehe. Tapi adakah itu kecantikkan asli? Kalau nak harapkan makeup la kan, frankly speaking makcik yang jual goreng pisang kat tepi jalan tu pun kalau makeup lagi cantik dari korang wahai selebriti-selebriti semua. Meh sini Khai nak merungkai persoalan tersebut. Apapun ingat, bukan semua artis cantik disebabkan makeup, susuk atau yang sebagainya. Ada juga yang sememangnya cantik dari luaran mahupun dalaman. Itu yang patut korang sayang lebih. Hehehe.
No 1… Misha Omar!!

Adoila. Comel nya muka kau, Misha. Macam makcik sebelah rumah aku ni ha.. eh tapi kau lawa sikit la Misha daripada dia. Dia lawa banyak.. Kot ye pun nak tangkap gambar lepas ni, kemas la katil tu dulu. Anak daro apo ekau ni?
Disaster No 2… Nurul Syuhada Nurul Ain!!

Dari sebuah rancangan pencarian bakat pengacaraan di TV3, kemudian menjadi pengacara Nona dan kini Majalah 3. Satu pencapaian hebat yang dilakukan Nurul Syuhada Nurul Ain. Apapun wajah dia tanpa makeup still nampak manis cuma kurang menawan di bahagian mata. Mesti touch up 3 4 jam ni kat mata time make up kan? Hehehe.
Disaster No 3… Intan Sarafina

Intan Sarafina ni makeup atau tidak, tetap cantik orangnya. Karier Intan Sarafina tak lama dulu bila orang tak habis-habis bandingkan dia sebagai clone Siti Nurhaliza. Sebenarnya bukan salah dia pun dah Tuhan nak kurniakan dia jadi macam tu kan. Sebenarnya Siti tu yang tak Unique. Camana nak ada satu jer Siti.. Alahai..
Disaster No 4… Rozita Che Wan

Tetap cantik walaupun tanpa makeup. Patutlah Datuk K sanggup hadiahkan Mercedez.. Betul ke Tok Ti?
Disaster No 5… Lisa Surihani

Orang kata Lisa Surihani ni kalau tanpa makeup, memang menyerlah kekampungannya. Tapi bagi Khai, sampai bila-bila pun Khai akan minat kat dia ni even muka dia penuh parut chicken pock pun. Huhu (biar betul Khai?).. Korang perasan tak header baru Justkhai ni? Tak baca dialog kat header tu? Hehehe.
Disaster No 6… Marsha AF3

Masih cantik walaupun tanpa makeup. Cuma apa pelik sangat baju kau Marsha bila kat rumah? Hurmm… takpelah, janji cantik. Tapi gedik, meluat…
SUPER Disaster No 7… Azwan Ali

Bukan dua orang kanan dan kiri tu, tapi ditengah-tengah. Alahai Azwan Ali, walaupun kau jantan, kau dah mengalahkan artis-artis wanita kat Malaysia ni yang tak bermakeup. Welcome to Super Disaster Azwan Ali. Itu watak dalam filem? Tak perlu Khai nak buat tazkirah la kat sini apa hukum lelaki berpakaian seperti wanita kan? Ah Azwan, bukan nak mengutuk, tapi tak payah cakap pun satu Malaysia dah tahu siapa kamu. Honestly, rasa nak termuntah hijau bila “TER”masuk blog mamat ni tadi. Buweekkz!! aiseh dah termuntah dah pun. Kisah selanjutnya di Oh! Artis.
Disaster No 8… Memey Suhaiza

Siapa tak kenal Memey Suhaiza. Awek dari Felda Tenggaroh ni. Dulu member Khai ada yang sekelas dengan dia masa sekolah. Kata member Khai tu, memang dari sekolah lagi dah ramai peminat Memey ni. Apapun memang cantik budak ni, patut la air liur Norman meleleh-leleh time bercakap. Kalau la dapat jadikan awek.. Haha.. Apapun yang terjadi antara dia, Norman dan Abby Abadi, bukan hak kita untuk menghakimi siapa dia di sisi Allah. Biarlah dia dengan dunia’nya sendiri.
Oh ya, blog hiburan terkenal kat Malaysia, Hafreze.com sedang membuat satu cabutan bertuah. Korang bakal memenangi RM50 (untuk 3 pemenang) macam tu aje. Apa yang perlu korang lakukan, just subcribe feed blog tersebut, ambil screenshot dan hantar melalui email. Kalau nasib anda baik, RM50 macam tu aje jadi milik korang. Tak payah nak sakit jiwa tunggu duit dari Advertlets or Nuffnang ye tak?

Source: www.justkhai.com via yongsaiyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *